Acupunctuur Amsterdam IJburg

Adresgegevens

Paramedisch Centrum IJburg
Sem Presserhof 96
1087 JG  Amsterdam

Openingstijden

Maandag 15:30 - 19:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag 7:30 - 15:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten

Direct een afspraak maken?

Dat kan voor al onze vestigingen met 1 telefoontje!

Routebeschrijving

Met de auto: rijdend over de IJburglaan gaat u linksaf bij de kruising met de Lumièrestraat (links) en de Ruisrietstraat (rechts). Links op de hoek ziet u hier een kantoor van Rijnder Kakes makelaars. Hier kunt u, zo mogelijk, parkeren en de stenen trappen oplopen. U bent op de Sem Presserhof. Na 30 meter ziet u links het praktijkadres op nr. 96.

Met openbaar vervoer: Tram 26 vanaf Amsterdam CS: uitstappen op de IJburglaan op tramhalte Ruisrietstraat/Lumièrestraat. Hier steekt u over naar links waarna u links op de hoek een kantoor van Rijnder Kakes makelaars passeert. Na vijftig meter gaat u linksaf de stenen trappen op. U bent op de Sem Presserhof. Na 30 meter ziet u links het praktijkadres op nr. 96.

Indien u gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel dan kunt u vanaf de IJburglaan of de Maria Austriastraat het praktijkadres bereiken.

plan-mijn-ov-reis

Uw Acupuncturist

Widi Widiyati

In mijn tienerjaren heb ik jarenlang heel veel ( soms wekelijks) last van hoofdpijn en daarnaast...
Lees verder...
Hoe verloopt een acupunctuur behandeling...
...en wat zijn de kosten hiervan?

Praktijk Acupunctuur staat voor een team van 8 acupuncturisten werkzaam op 6 locaties in de Randstad. Door de verschillende achtergronden en specialisaties van onze acupuncturisten hebben wij veel kennis en ervaring in huis. Alle acupuncturisten zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen NVA en ZHONG.