Na mijn studie Economie en een carrière in de zakelijke dienstverlening was er plaats voor een andere interesse, namelijk één waar ik altijd in geïnteresseerd ben geweest, de mens zelf.

Acupunctuur kwam in mijn leven tijdens een zeer stressvolle periode waarin een geweldige acupuncturist mij hielp met mijn slaapklachten en het omgaan met stress in het algemeen. Tijdens mijn behandelingen hadden wij lange discussies over de Chinese Geneeskunde en over haar ervaringen ermee. Ik vond het zeer fascinerend en intrigerend waardoor ik meer wilde weten, dus begon ik mijn Acupunctuur Studie aan de Shenzhou University in Amsterdam.

Snel doorspoelen naar enkele jaren later waarin ik het geluk had om het Distale Behandelingssysteem van Dr. Tan te ontdekken. Het is een prachtige methode, voornamelijk gebruikt voor pijnlijke aandoeningen maar niet beperkt daartoe, waarin naaldgebieden ver van de pijnstreek worden behandeld. De resultaten zijn indrukwekkend maar vereisen in het begin een intensiever behandelschema.

Mijn geloof hierin en in de kracht van de Acupunctuur is heel sterk, vooral door haar holistische kijk op de persoon en de manier om het lichaam te doen genezen van ontelbare klachten zonder bijwerkingen. Ik ben heel trots en prijs mij gelukkig om deel uit te maken van de acupunctuur wereld en verlang om mijn patiënten weer gezond te laten worden.

Ik ben lid van de beroepsvereniging ZHONG en werkzaam in Amsterdam.