Meer informatie of een afspraak maken? Bel 085 - 0655499

Acupunctuur voor iedereen!

Behandelingen

Van de behandeling van nek- of rugpijn tot hulp bij afvallen of stoppen met roken en stress-gerelateerde symptomen – Behandeling met acupunctuur helpt bij diverse soorten klachten. Lees hier meer over onze werkwijze, kosten en vergoedingen.

Over behandeling

Onze Locaties

Praktijk acupunctuur beschikt over een netwerk van acupunctuurpraktijken in de gehele randstad. Zo is er altijd een praktijk bij u in de buurt. Praktijk Acupunctuur is gevestigd in Amsterdam, Breukelen, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Voorburg.

Alle locaties

Afspraak maken

Maak direct een afspraak voor een acupunctuurbehandeling in één van onze vestigingen middels onderstaand telefoonnummer: 085-0655499

Contactformulier
Yvonne Los

In 1980 ben ik afgestudeerd als HBO-verpleegkundige en heb op de afdeling Interne geneeskunde gewerkt in een Algemeen Ziekenhuis. De kennismaking met de Oosterse Geneeswijzen heeft mijn passie voor gezondheid versterkt. In 2007 ben ik cum laude afgestudeerd in Klassieke Chinese Acupunctuur en in 2008 in Tuina, beiden aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing-Bai. Hierna ben ik mij verder gaan specialiseren en ben afgestudeerd in diverse stijlen van Japanse Acupunctuur, Manaka (2011), Toyohari (2012) en Matsumoto (2017). In deze stijlen gebruik je subtiele naaldtechnieken die zeer krachtig zijn. Ik heb het voorrecht gehad stage te mogen lopen in het 2nd People Hospital in China, diverse master classes te volgen van Japanse meesters en mij blijvend te kunnen ontwikkelen. Acupunctuur en gezondheid zijn mijn passie. Deze passie wil ik inzetten om mensen te helpen hun gezondheid, fysiek en mentaal terug te krijgen, te (her)ontdekken. Ik vind het belangrijk dat iedere behandeling op maat gemaakt is. De stijl/ de technieken die ik gebruik worden hierdoor bepaald. Mijn missie is uw gezondheid! Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Werkzaam in Hoofddorp.