Acupunctuur Amsterdam

Woont of werkt u in Amsterdam en bent u opzoek naar een professionele acupuncturist? In onze praktijken voeren onze acupuncturisten behandelingen uit voor uiteenlopende klachten. Praktijk Acupunctuur is op meerdere plekken in de randstad gevestigd en bestaat uit een team van acupuncturisten met verschillende specialismen. Zo is er voor iedere klacht een oplossing.

Praktijk Acupunctuur op nog geen 20 minuten rijden van Amsterdam

Wanneer u zoekt naar een acupunctuurpraktijk in Amsterdam loopt u vaak tegen lange wachttijden aan. Onze praktijken in Breukelen en Hoofddorp zitten op nog geen 20 minuten rijden van Amsterdam. Het voordeel is dat u geen hoge parkeerkosten betaalt of lang moet rondrijden voor een plek in de buurt van de praktijk. Zo kunt u optimaal genieten van een ontspannen behandeling. Ook met het OV zijn onze praktijken uitstekend te bereiken voor wie in Amsterdam en omgeving woont of werkt.

Onze acupunctuurpraktijk vlakbij Amsterdam is ook s’avonds en in het weekend open

Werkt u op de Zuidas of op Schiphol? Dan bent u binnen een kwartier bij onze praktijk in Hoofddorp. Handig als u na uw werk langs wil komen voor een behandeling. Ook in het weekend kunt u bij ons terecht. Via het boekingssysteem op de website ziet u direct waar en wanneer er nog plek beschikbaar is. Zit uw tijdstip er niet bij? Dan kunt u ook altijd even bellen of een berichtje sturen via deze link.

Praktijk Acupunctuur Breukelen: onder de rook van Amsterdam

Praktijk Acupunctuur Breukelen is gevestigd in een prachtig verbouwd voormalig koetshuis. Bij deze praktijk is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook is er een bushalte op 1 minuut lopen van de praktijk. Bekijk hier meer informatie over Praktijk Acupunctuur Breukelen.

Praktijk Acupunctuur Hoofddorp: om de hoek van Schiphol

Praktijk Acupunctuur Hoofddorp is gevestigd in het Gezondheidscentrum Hoofddorp. U kunt voor het Gezondheidscentrum uw auto parkeren met parkeerschijf (1 uur). Rondom het Gezondheidscentrum is genoeg parkeergelegenheid, in parkeergarage of op het parkeerterrein achter het Raadhuis. Bekijk hier meer informatie over Praktijk Acupunctuur Hoofddorp.

We verwelkomen u graag in een van onze praktijken vlakbij Amsterdam.