Acupunctuur - Stoppen met Roken

Stoppen met roken en acupunctuur

Stoppen met roken; veel mensen hebben er moeite mee. Toch stoppen er ieder jaar weer ruim 100.000 mensen met roken. Acupunctuur kan u helpen blijvend te stoppen met roken. Hoe werkt acupunctuur bij stoppen met roken? Lees gauw verder om te kijken of acupunctuur u ook kan helpen te stoppen met sigaretten.

Hoe werkt stoppen met roken via acupunctuur?

Bij stoppen met roken door middel via acupunctuur wordt gekeken naar zowel het lichamelijke als het geestelijke aspect van de verslaving. Meestal zijn de ontwenningsverschijnselen in de periode van stoppen met roken de reden dat mensen toch weer naar een sigaret grijpen. Ontwenningsverschijnselen uiten zich in eetbuiten, irritaties, slaapproblemen en stress. Acupunctuur bij stoppen met roken richt zich dan ook op het verminderen van deze afkickverschijnselen zodat volhouden gemakkelijker wordt.

We adviseren ten minste één dag voor de behandeling gestopt te zijn met roken. De acupuncturist behandelt met kleine naaldjes die op acupunctuurpunten op het lichaam worden geplaatst. Voor extra ondersteuning krijgt u verblijfsnaaldjes in het oor. De behandeling doet geen pijn en zorgt ervoor dat u vol energie en doorzettingsvermogen uw stoppen met roken traject voortzet.

Wat zijn de kosten voor stoppen met roken via acupunctuur?

De kosten voor stoppen met roken door middel van acupunctuur zijn hetzelfde als bij andere acupunctuurbehandelingen. Of behandeling met acupunctuur bij stoppen met roken vergoed wordt door uw zorgverzekering hangt af van uw verzekering. Bekijk hier de kosten voor behandeling met acupunctuur en de lijst met vergoedingen van zorgverzekeraars.

Meer informatie of een afspraak maken?

Maak direct online een afspraak bij een van onze locaties of bel naar 085 - 0655499. Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupuntuur u kan helpen dan kunt u ook per email contact met ons opnemen.

Stoppen met roken via acupunctuur in Amsterdam en omgeving

We helpen mensen met stoppen met roken door middel van acupunctuur in al onze vestigingen. Praktijk Acupunctuur is gevestigd in Hoofddorp, Rijswijk - Delft, Voorburg, Breukelen, Wassenaar en Nieuw-Vennep. Bekijk hier alle adressen en maak een afspraak voor een acupunctuurbehandeling bij u in de buurt.