Lizeta Gill

Na jarenlang in het farmaceutisch onderzoek te hebben gewerkt, besloot ik vijf jaar geleden daar een punt achter te zetten en mijn passie voor de betoverende wereld van de Chinese geneeskunde te volgen. Ik heb mijn HBO acupunctuuropleiding gevolgd bij TCMA (Traditional Chinese Medicine Academy).

Yvonne Los

In 1980 ben ik afgestudeerd als HBO-verpleegkundige en heb op de afdeling Interne geneeskunde gewerkt in een Algemeen Ziekenhuis. De kennismaking met de Oosterse Geneeswijzen heeft mijn passie voor gezondheid versterkt. In 2007 ben ik cum laude afgestudeerd in Klassieke Chinese Acupunctuur en in 2008 in Tuina, beiden aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing-Bai.

Cristina Soava

Na mijn studie Economie en een carrière in de zakelijke dienstverlening was er plaats voor een andere interesse, namelijk één waar ik altijd in geïnteresseerd ben geweest, de mens zelf.

Fenna Bijkerk

Jarenlang heb ik gewerkt als fysiotherapeut en sinds 1991 ben ik met hart en ziel acupuncturist. De laatste 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in Japanse Acupunctuurstijlen, zoals de Meridiaantherapie Toyohari.

Celine de Haan

Mijn interesse in Chinese Geneeskunde ontstond tijdens mijn zwangerschappen. In de periode rond de zwangerschap is het vanzelfsprekend om zo weinig mogelijk chemische middelen te gebruiken.

Bart van der Voort

Vanuit mijn kennis en eigen ervaring in de wereld van de top-sport en medische begeleiding, ontstond mijn belangstelling voor acupunctuur als geneeswijze. Jaren ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut en acupuncturist. Momenteel adviseur voor acupuncturisten en praktijk.

Marie-Sophie Hiemstra-Miltenburg

Nadat ik Cum Laude ben afgestudeerd in TCM (Traditional Chinese Medicine) Acupunctuur aan de Shenzhou University in Amsterdam (2010) , heb ik mij gespecialiseerd in de Dr Tan’s Balance Method Acupunctuur.

Petra Veldkamp

Afgestudeerd aan de Academie voor Chinese Geneeswijze HWA to University in Koog aan de Zaan In 2005. Naast acupunctuur werk ik ook met Cranio Sacraal therapie , dit is een manuele therapie waarbij zachte aanraking het zenuwstelsel ontspant. Mijn streven is om de Westerse en de Oosterse geneeswijzen dichter bij elkaar te brengen.

Widi Widiyati

In mijn tienerjaren heb ik jarenlang heel veel ( soms wekelijks) last van hoofdpijn en daarnaast een pijnlijke stijve nek en schouder gehad. Vanuit die situatie heb ik een diep verlangen opgebouwd om van mijn hoofdpijn, nek en schouderpijn af te komen. Een manier te vinden om weer mijn leven te genieten zonder pijn.