Acupunctuur Voorburg

Praktijk Acupunctuur Voorburg is gevestigd in het Gezondheidscentrum Voorburg West in de behandelruimte van Fysiotherapie Leeuwenberg.

Acupunctuur in Voorburg

Op zoek naar een professionele acupuncturist in Voorburg? Praktijk Acupunctuur Voorburg is gevestigd in het Gezondheidscentrum Voorburg West in de behandelruimte van Fysiotherapie Leeuwenberg. Het Gezondheidscentrum staat op het terrein van (tegenover) het Reinier de Graaf Behandelcentrum op nummer 5c.

Bij aankomst hoeft u zich niet te melden. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer en wordt door uw acupuncturist opgehaald.


Bezoek Praktijk Acupunctuur Voorburg met de auto

U kunt met parkeerschijf 2 uur uw auto parkeren op de Fonteynenburghlaan buiten het terrein van het Reinier de Graaf Behandelcentrum. Op het terrein van het behandelcentrum kunt u alleen betaald parkeren (1,50 euro per uur). Voor het Gezondheidscentrum zijn parkeerplaatsen voor mensen met een Gehandicaptenparkeerkaart.

Bekijk op Google maps


Bezoek Praktijk Acupunctuur Voorburg met het ov

Praktijk Acupunctuur Voorburg is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Het is 2 minuten lopen vanaf Bushalte Diaconessenhuis en 8 minuten lopen vanaf Station Voorburg.

plan-mijn-ov-reis

Uw Acupuncturisten

Lizeta Georgantaki

Na jarenlang in het farmaceutisch onderzoek te hebben gewerkt, besloot ik daar een punt achter te...
Lees verder...

Hoe verloopt een acupunctuur behandeling... ...en wat zijn de kosten hiervan?

Praktijk Acupunctuur staat voor een team van 11 acupuncturisten werkzaam op 6 locaties in de Randstad. Door de verschillende achtergronden en specialisaties van onze acupuncturisten hebben wij veel kennis en ervaring in huis. Alle acupuncturisten zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen NVA en ZHONG.

Lees meer over uw behandeling