Meer info of een afspraak maken? Direct online of bel 085 - 0655499

Acupunctuur Behandeling

De behandeling duurt 45-60 minuten. Eerst wordt met de acupuncturist uw klachten en gezondheidstoestand besproken en waarom u bent gekomen. Daarna wordt uw pols gevoeld en naar uw tong gekeken. Dit zijn 2 diagnose middelen die we in de Chinese Geneeskunde gebruiken. Op basis van de persoonlijke diagnose van uw klachten plaats de acupuncturist een aantal zeer kleine naaldjes verspreid over uw lichaam. Daarna mag u 30 minuten relaxen of slapen.

Het intakegesprek

Bij een locatie en acupuncturist ter keuze kunt u uw klachten voorleggen, waarna uw acupuncturist kan uitleggen wat acupunctuur voor u kan betekenen en hoe het voorlopige behandelplan er ongeveer uit ziet.

Wat zijn de kosten van acupunctuur?

Vrijblijvende intake: gratis (15 minuten)
Eerste en vervolg behandeling: 65 euro (45 minuten)
Behandeling kinderen tot 13 jaar: 45 euro (30 minuten)
Per 1 maart 2020 worden onze tarieven aangepast naar 67 en 47 euro respectievelijk.

Wordt acupunctuur vergoed?

Acupunctuur wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit betekent dat u geen eigen risico hoeft te betalen. Indien u aanvullend verzekerd bent, controleer dan van tevoren bij uw zorgverzekeraar hoeveel u per behandeling vergoed krijgt en uw maximale vergoeding per jaar. Wij zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen NVA, Zhong en NWP, en de koepelorganisatie KAB. Hier vindt u een overzicht van alle vergoedingen van zorgverzekeraars voor acupunctuurbehandelingen.

logo Zhong logo KAB logo NWP logo NVA

Wat zijn de ervaringen met acupunctuur?

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat acupunctuur zeer effectief is bij lichamelijke en emotionele klachten en dat acupunctuur het algehele welzijn sterk bevorderd. Ook onze cliënten zijn enthousiast over de behandelingen met acupunctuur. Hier vindt u een overzicht van ervaringen van cliënten die bij Praktijk Acupunctuur zijn geweest of nog steeds bij ons komen.

Acupunctuur in Amsterdam en omgeving

Hoeveel acupunctuurbehandelingen er nodig zijn hangt af van de aard en duur van uw klachten en uw uitgangsconditie. Vanaf de eerste behandeling zal u verschil merken, echter volledig genezen kost tijd. Samen met de acupuncturist wordt vooraf een behandelplan besproken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Acupunctuur tegen diverse klachten

Benieuwd bij welke klachten acupunctuur u kan helpen? Bekijk hier een overzicht van alle klachten

Wijze van betaling

Infomedics regelt onze betalingen. U ontvangt van hen aan het begin van de maand per mail een digitale factuur van de behandelingen van de maand ervoor. U dient deze zelf te betalen en eventueel in te dienen bij uw ziektekostenverzekeraar.