Meer informatie of een afspraak maken? Bel 085 - 0655499

Acupunctuur Behandeling

Acupunctuur is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en omvat een therapie die erop gericht is de energiebalans te herstellen en de eigen genezing te stimuleren. Acupunctuur richt zich zowel op pijnbestrijding als op emotioneel welzijn. Hoofdpijnklachten, stressklachten, slaapproblemen, allergieën, hormonale klachten en zwangerschapskwalen en nog veel meer lichamelijke en psychische klachten kunnen bewezen effectief behandeld worden met acupunctuur. Acupunctuur werkt met dunne naalden die in bepaalde punten op het lichaam worden geplaatst. Acupunctuur kan ook zonder naalden worden toegepast. Lees hier meer over acupunctuur zonder naalden.

Wat zijn de kosten van acupunctuur?

De kosten van acupunctuur zijn 65 euro per consult van 45 minuten. Voor acupunctuur bij kinderen zijn de kosten 45 euro per consult van 30 minuten. Dit geldt voor kinderen tot 13 jaar. Hoeveel acupunctuurbehandelingen er nodig zijn hangt af van de klachten en de wensen van de cliënt. Bij veel klachten is na een paar behandelingen al resultaat merkbaar. De hoeveelheid behandelingen wordt altijd overlegd door clieënt en acupuncturist.

Wordt acupunctuur vergoed?

Wij zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen NVA, Zhong en NWP, en de koepelorganisatie KAB. Indien u aanvullend verzekerd bent zal uw behandeling (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Controleer bij uw zorgverzekering hoeveel u vergoedt krijgt. Hier vindt u een overzicht van alle vergoedingen van zorgverzekeraars voor acupunctuurbehandelingen.

Wat zijn de ervaringen met acupunctuur?

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat acupunctuur zeer effectief is bij lichamelijke en emotionele klachten en dat acupunctuur het algehele welzijn sterk bevorderd. Ook onze cliënten zijn enthousiast over de behandelingen met acupunctuur. Hier vindt u een overzicht van ervaringen van cliënten die bij Praktijk Acupunctuur zijn geweest of nog steeds bij ons komen.

Acupunctuur in Amsterdam en omgeving

Acupunctuur is bewezen effectief tegen diverse lichamelijke en psychische klachten. We bieden diverse behandelingen aan in onze vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp, Voorburg, Breukelen en Nieuw-Vennep. Bekijk hier alle adressen en maak een afspraak voor een acupunctuurbehandeling bij u in de buurt.

Acupunctuur tegen diverse klachten

Benieuwd bij welke klachten acupunctuur u kan helpen? Bekijk hier een overzicht van alle klachten