Testimonials

Patiënt ervaringen

Praktijkacupunctuur stelt uw mening bijzonder op prijs. Heeft u een goede ervaring met onze dienstverlening en wenst u deze te delen dan vragen wij u via onderstaande knop het formulier in te vullen. Uw reactie zal vervolgens op de onze site geplaatst worden.


We zullen deze nooit met iemand delen

Ithy

Geplaatst op: 2024-06-07 08:55:28

Beste lezers, Graag wil ik met jullie mijn super fijne ervaring met Annette delen. Via via ben ik bij Annette terecht gekomen en wat was ik blij met haar hulp! Ik was toendertijd 37 weken zwanger en had net te horen gekregen dat ik eind week 38 zou worden ingeleid. Ik was erg blij met dat besluit want mijn lichaam had het zwaar te verduren en ik kon niet wachten om mijn kleintje te ontmoeten! Wel vond ik het jammer dat mijn bevalling niet “natuurlijk” zou worden gestart, vandaar dat ik bij Annette terecht ben gekomen. Op de 28ste om 09.30 liep ik Annette haar behandelingskamer binnen. Ik werd verwelkomt door een onwijs positieve, open en vriendelijke vrouw en voelde mij bij haar gelijk thuis en op mijn gemak. Accupunctuur was nieuw voor mij (ik was geen groot fan van naalden) maar Annette heeft mij bij iedere handeling uitgelegd waarvoor die diende en hielp mij volledig te ontspannen! Na de behandeling vroeg ik haar wanneer ik eventueel iets zou kunnen merken. Toen ze zei “je zou vandaag of morgen iets kunnen merken”, was ik hoopvol maar ietwat skeptisch. Die nacht, rond 00.30 voelde ik heel licht wat steken in mijn onderbuik. De volgende ochtend werd ik om 06.30 wakker met heftige weeën. Mijn kleintje is die nacht geboren. Mijn bevalling was, mede dankzij Annette, perfect verlopen! Niet alleen kreeg ik de “natuurlijke” start van mijn bevalling, waar ik op had gehoopt, maar ik kon mijn kleintje ook snel ontmoeten! Ik, mijn moeder én zusje, kunnen Annette enorm aanbevelen!

Angelique

Geplaatst op: 2024-04-21 16:13:01

Ik kwam met behoorlijk wat klachten 6 weken geleden bij Widi. Stap voor stap pakt ze dingen aan. Heel langzaam begin ik beter te slaper, me blijer te voelen, ik ben van mijn dagelijkse hoofdpijn af. De pijn in mijn heup wordt minder. Het is zo bijzonder hoe ze mijn lichaam aan het werk zet. Ik ben er nog niet, maar zo blij met de positieve veranderingen die ik ervaar.

Nathalie

Geplaatst op: 2024-02-10 13:53:13

Ik ben heel tevreden over acupuncturiste Esther Buquet! Neemt alle luister- en behandeltijd voor je in een schone en professionele praktijk.

Jan

Geplaatst op: 2024-01-24 13:02:26

Mijn partner had al meer dan een jaar last van long-covid. Een jaar lang fysiotherapie met nul resultaat. Overgestapt naar de acupunctuur van Widi en nu is ze na enkele behandelingen helemaal genezen dus geen last meer van een hoge ademhaling, niet meer slapen overdag en weer vol energie. Wonderlijk en een aanrader voor iedereen met long-covid klachten.

Mahayla

Geplaatst op: 2023-12-14 16:06:37

Tien jaar lang worstelde ik met ernstige PMS-klachten, waarbij ik maandelijks de wens had om mezelf te scheiden van de ondraaglijke hormonale schommelingen. Ondanks talloze pogingen met verschillende medicijnen en homeopathische middelen bleef de verlichting uit. Totdat ik besloot acupunctuur te proberen. Na de allereerste behandeling merkte ik een onmiskenbare verandering in mijn gedrag en emotionele toestand. Eindelijk slaap ik door de nacht, heb ik geen last meer van kou, herstelde mijn haaruitval en -structuur, en het meest bijzondere is de vrede die in ons gezin is teruggekeerd omdat ik tijdens mijn 'maandelijkse moment' weer vriendelijk ben. Dank aan Widi voor deze levensveranderende ervaring en de liefdevolle zorg. Ik ben dankbaar voor de rust en harmonie die het in mijn leven heeft gebracht en ik ga er vaker heen, fantastisch!

Vincent Rubio

Geplaatst op: 2023-12-04 11:50:07

Al enige maanden kon ik niet meer sporten vanwege een overspannen achillespees. Fysio gehad, rust genomen, zooltjes in mijn schoenen, helaas zonder gewenst resultaat. Op advies van mijn schoonzus de weg naar acupunctuur genomen. Ik ben geholpen door Widi en na een paar behandelingen voelde ik de verbetering. Nog nog een paar behandelingen kon ik weer sporten en pijnvrij wandelen. Hoe fijn! Naast dat de klachten over gingen heb ik Widi ook als een hele fijn en sociaal mens ervaren. Zij vraagt hoe alles gaat, zijn er nog andere klachten en probeert deze dan mee te nemen in de behandeling. In mijn geval onrustig slapen en ook daarin merk ik verbetering. Grote dank Widi en mocht ik weer ergens last van krijgen zal ik mij snel weer tot jou wenden.

Arjan van der Elst

Geplaatst op: 2023-12-03 10:54:10

Recensie Acupunctuur Goedendag beste lezers, Ik heb door een auto ongeval een chronische whiplash opgelopen 7,5 jaar geleden nu waardoor ik elke dag de hele dag hoofdpijn heb met uitschieters van migraine een paar keer per week. In het ziekenhuis zijn diverse onderzoeken en scans gedaan maar daarop was niet veel te zien. Heb echt veel geprobeerd zoals een multidisciplinair traject met diverse specialisten. Bij de pijnpoli een zenuwbehandeling ondergaan waar er diverse zenuwen weg zijn gebrand. Diverse behandelingen van fysiotherapie. En heb ook diverse medicatie gekregen waaronder Tramadol. Mijn vrouw heeft me verwezen naar deze gespecialiseerde Acupunctuur praktijk na grondig onderzoek en lezen van de goede recensies. En ik kon eigenlijk niet geloven dat dit zou gaan helpen…. Maar tot mijn grote verbazing help me dit zo erg.. Ik had met de eerste behandeling door Marie-Sophie Hiemstra-Miltenburg al gelijk een zeer goed resultaat en de behandelingen daarna nog meer. Nu na 5 behandelingen is er een wereld van verschil. Ik ben van een gemiddelde pijngrens van 8 naar een 2 soms 3 gegaan en de migraine heb ik ook bijna niet meer. En ook de pijnen in mijn nek zijn zo goed als weg, ook mijn masseuse zege dat mijn nekspieren zijn veranderd van harde staalkabels naar normale zachte spieren bij rust. En ben nu ook aan het afbouwen met de Tramadol. En mijn energie level wordt ook steeds hoger. Ik had gewild dat ik hier 7 jaar geleden al mee was begonnen. Zeer aan te bevelen bij whiplash klachten.

Francien

Geplaatst op: 2023-10-25 15:20:11

Ik had gisteren mijn 4e en laatste behandeling bij Esther. Ik vind het ongelofelijk dat zij mij in slechts 4 behandelingen van mijn klachten af heeft geholpen. Een ontsteking op de wreef, veroorzaakt door de overbelasting vd spier vh scheenbeen, waar ik al bijna 2 jaar mee liep te tobben en waar artsen en specialisten geen oplossing voor hadden. Op aanraden van een vriendin ben ik uiteindelijk op zoek gegaan naar een acupuncturist, en ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg blij ben met het advies van mijn vriendin. Tijdens de intake gaf Esther een duidelijke uitleg over de behandeling en over het hoe en wat van acupunctuur. Na die eerste behandeling merkte ik al gelijk een verbetering, en toen ik haar tijdens de 3e behandeling terloops vertelde dat ik blaasontsteking had bood zij aan om dat ‘probleem’ gelijk maar even mee te nemen. Resultaat was direct merkbaar, en de klachten waren binnen enkele dagen geheel verdwenen, zonder enige medicatie. Ik ben heel erg blij dat ik Esther ‘gevonden’ heb. Zij is een bijzonder warm en betrokken persoon en vanaf het eerste moment voelde ik mij bij haar op mijn gemak in haar sfeervolle praktijk in Wassenaar. Ik kan Esther dan ook van harte aan bevelen.

Karlijn

Geplaatst op: 2023-09-27 11:08:04

Twee weken geleden ging ik bij Widi langs. Ik was gespannen en wanhopig.. ik was 41 weken zwanger en zou vanwege een te hoge bloeddruk een dag later worden ingeleid in het ziekenhuis. Na een eerdere traumatische ervaring met een inleiding in het ziekenhuis, wilde ik maar één ding, en dat was een bevalling die natuurlijk op gang zou komen. Er resteerde nog maar één dag en nacht. Widi is ten eerste een ontzettend fijne en rustige vrouw en wist enkel en alleen al door met me te praten de onrust bij me weg te nemen en de situatie wat meer te accepteren. Vervolgens nam ze uitgebreid de tijd voor de sessie en gaf ze me ook nog naaldjes mee om thuis zelf nog aan de slag te gaan die dag. En wat gebeurde er? Die nacht om half 1 braken mijn vliezen en de volgende ochtend is ons dochtertje geboren na een superfijne en positieve bevalling, lekker in bad in eigen huis. Precies twee uur voordat ik in het zkh ingeleid zou worden. Wauw! Ik ben ervan overtuigd dat de sessie met Widi heeft bijgedragen aan deze geweldige ervaring. Mijn dank is groot en ik raad haar dus ook aan een ieder aan. Ik kom graag weer terug!

Sonja Zeinstra

Geplaatst op: 2023-09-25 14:52:36

Op 22 september mocht ik een dag meelopen met Widi om te zien hoe een ervaren acupuncturist haar praktijk draait. Ik ben zelf twee jaar geleden afgestudeerd voor mijn studie acupunctuur en zag dat ervaring een grote rol speelt in de behandelingen die Widi geeft. Ik zag een groot voorbeeld aan vakmanschap, ervaring en mensenkennis aan het werk. De patiënten die ik die dag zag hadden allemaal baat bij de behandelingen. Ik heb die dag veel gezien en geleerd en voelde me erg welkom. Ik ben vooral geïnspireerd om in het mooie vak acupunctuur verder te gaan studeren. Widi is voor mij een grote inspiratiebron.

Gerda

Geplaatst op: 2023-07-07 15:52:56

Sinds een aantal weken word ik behandeld door Carolien. Verrassend hoe wat ze aan mij merkt en de vragen die ze daar over stelt, telkens kloppen! Ze is een zeer deskundige behandelaar die mij verder helpt balans te vinden tussen lijf en hoofd en daarbij letterlijke littekens verzacht!

Layla

Geplaatst op: 2023-07-06 14:08:05

Ik kwam bij Widi omdat ik radeloos was over mijn pms klachten, ik had last van neerslachtigheid, stemmingswisselingen en onrust. Ik zat vast en wist niet meer wat ik nog kon doen om mij beter te voelen. Met acupunctuur was ik niet bekend maar ik was heel benieuwd wat het voor mij zou doen. Niet alleen de behandelingen maar ook de gesprekken tijdens de behandelingen hebben mij geholpen om de klachten te verminderen! Widi kijkt naar het totaalplaatje van je lichaam, zo heeft zij mij ook geholpen met mijn astma en hooikoorts. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen die mij aan het denken zetten en handvaten gekregen om hieraan te werken. Voor mij voelen de behandelingen echt als een cadeautje aan mezelf.

Dana

Geplaatst op: 2023-06-16 08:48:46

Mijn eerste afapraak bij Petra was alweer paar maanden terug. Oververmoeid door slaaptekort (veel stress waardoor in slaap vallen maar niet lukte), weken verkouden (neusverkoudheid die maar niet over wilde gaan ondanks van alles) en beginnende hooikoorts. Ten einde raad zat ik daar bij de intake. Kon toch nog behandeling ondergaan ondanks dat ik enkel intake had geboekt. Al na die 1e behandeling fietste ik geeuwend en ontzettend slaperig naar huis, vrij door mijn neus ademend. Een wereld van verschil al na 1 behandeling. Nu is het midden juni, slaap weer een tijdje als vanouds, geen problemen met verkoudheid en ondanks dat alle grassen volop in de bloei staan, hoef ik mijn antihistamine niet in te nemen. Weg hooikoorts :) Super blij met de behandelingen van Petra!

Mieke de Graaf

Geplaatst op: 2023-05-25 11:27:43

Al vele jaren kom ik bij Widi, acupunctuur in Breukelen. Zij helpt mij bij klachten van artrose in schouders en knieën. Kom er 1x in de 4 of 5 weken,en als het nodig is vaker,zo voorkom ik de ergste pijn en ontstekingen Acupunctuur helpt mij ook bij onrust in jezelf. Buiten dat ook een hele goeie band met Widi,zij geeft mij ook een luisterend oor.Ben blij met Widi.

Henk van Asselt

Geplaatst op: 2023-05-22 11:44:23

Vanwege mijn polyneuropathie in de voeten een afspraak gemaakt met Fenna Bijkerk. Zij vertelde mij heel veel over het ontstaan van acupunctuur en de verschillende types ervan. Ik heb de behandeling (Japanse acupunctuur) als zeer prettig ervaren, vooral de moxa handelingen. Voor mijn neuropathie heeft het helaas niet geholpen, maar we hebben het in ieder geval geprobeerd. Ik kan iedereen die ook maar enigszins het idee heeft dat acupunctuur zou kunnen helpen bij haar/zijn klacht aanraden een afspraak te maken.

Els

Geplaatst op: 2023-05-10 16:22:01

Behandeld door Marie Sophie in Rijswijk. Ik vind de behandelingen heel fijn. Marie Sophie is een heel warm en open persoon. Zij doorziet gelijk als ik binnen kom hoe het met me gaat. Naast de behandelingen heb ik ook goede gesprekken en adviezen gehad. Acupunctuur behandelingen zijn fijn, ze werken wel goed op korte termijn. Voor de langere termijn werkt het voor mij minder. Dit zal iedereen anders ervaren. Maar door de combinatie van behandelen en gesprekken en adviezen zou ik het wel aanbevelen om bij Marie Sophie te gaan.

Sonja Hoogkamer

Geplaatst op: 2023-03-23 07:08:41

Bij deze wil ik mijn evaringen met deze praktijk delen. Ik ben 57 jaar en heb al enige tijd last van de overgang. Ja ik weet het en mensen zeggen het ook "het hoort erbij". Maar wat er niet bij hoort is dat je nachten niet slaapt vanwege de opvliegers en daardoor last hebt met functioneren op je werk bijvoorbeeld. Een kennis van mij vertelde goede ervaringen te hebben met acupunctuur. Mij reactie aan haar was "Joh dat is niks voor mij". Maar na enige tijd nadenken toch de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met de praktijk in Hoofddorp. Op 27 januari 2027 was het zover. Ik had een afspraak bij Widi. Best wel spannend. Een fijn gesprek gehad met Widi en uitgelegd wat de klachten waren. Ja u leest het goed waren. Ik en nu 6 behandelingen verder en voel me super. De opvliegers zijn per dag op 1 hand te tellen en de nachten gaan ook super. De eerste 5 behandelingen waren elke week 1. Nu in de fase met een tussenpose van 4 weken en dat gaat ook nog steeds prima. Ik heb al een paar keer tegen mezelf gezegd "als ik dit had geweten had ik het jaren eerder gedaan". Nu weet ik dat het voor iedereen anders is maar wanneer je overgangsklachten hebt is dit zeker iets om te proberen. Widi bedankt!

Fred

Geplaatst op: 2023-03-22 15:45:54

Widi Widiyati vind ik zeer professioneel. Ze geeft aan of - en waarom - acupunctuur zou kunnen helpen én legt kort en helder uit wat ze gaat doen en hoeveel behandelingen volgens haar zinvol zijn. Het beperkte aantal behandelingen door haar was bij mij succesvol.

Huib

Geplaatst op: 2022-12-29 14:52:33

Esther heeft mij en mijn zoon fantastisch geholpen met de aanpak van onze langlopende hooikoorts klachten. Ze komt professioneel en vriendelijk over en weet op een prettige manier rust en kalmte over te brengen bij jong en oud. Na een duidelijke uitleg van het behandelplan tijdens het intake gesprek heeft Esther ons een aantal keren zowel doordeweeks als ook op zaterdag behandeld. De behandelingen vonden plaats op de locatie Hoofddorp die een moderne en frisse uitstraling heeft. We hebben de afgelopen zomer eindelijk van het mooie weer kunnen genieten met minimale hooikoorts klachten wat voor ons beide een verademing was! Ik kan Esther van harte aanraden bij een ieder die op zoek is naar een vakkundige acupuncturist.

NA

Geplaatst op: 2022-12-14 09:18:42

Dochter van 13 met veel menstruatiepijn, pijnstillend hielp niet genoeg. Afspraak gemaakt met Marie-Sophie. De dag dat ze menstrueerde gingen we naar haar toe, ze kon bijna niet lopen van de pijn. Ze vond het heel spannend, maar zo bijzonder hoe ze zich voelde na de behandeling. Ze hoeft zich niet meer ziekte melden tijdens de menstruatie. Wij zijn zo dankbaar.