Acupunctuur bij succesvol afvallen

Acupunctuur en afvallen

Naast het voor de hand liggen de ‘minder eten, meer bewegen’ zijn er diverse methoden om afvallen op een gezonde manier te bevorderen. Wij geloven niet in wonderpillen, maar wél in Traditionele Chinese Geneeskunde als gezonde manier om af te vallen. Bent u benieuwd hoe acupunctuur u kan helpen met afvallen? Wij leggen het in onderstaand artikel verder uit!

Afvallen d.m.v. Acupunctuur, zo werkt dat

Niet alle methoden om af te vallen zijn goed voor het lichaam. Sommige zijn zelfs zeer ongezond en onverantwoord. Acupunctuur is een natuurlijke manier om afvallen te bevorderen en kent dan ook geen vervelende bijwerkingen. Bij acupunctuur draait alles om de juiste energiebalans. Door middel van kleine naaldjes worden meridianen (energiepunten) gestimuleerd, worden energieblokkades opgeheven om vervolgens diverse lichamelijke en mentale klachten te verhelpen. Acupunctuur werkt doordat schommelingen in het gewicht worden aangepakt bij de oorzaak. Daarnaast kijkt de acupuncturist altijd naar uw leefsituatie, uw voedingspatroon, uw eventuele andere lichamelijke klachten et cetera.

Acupunctuur is zeer effectief bij het bevorderen van de spijsvertering, maar ook andere factoren die overgewicht veroorzaken zoals stress en slaapproblemen.

Zo kan er een goed beeld van uw situatie worden vastgesteld en krijgt u altijd een behandeling op maat. Bij afvallen met acupunctuur draait het niet om het direct doen afnemen van lichaamsgewicht, maar om het bevorderen van blokkades die een teveel aan gewicht veroorzaken. Acupunctuur is zeer effectief bij het bevorderen van de spijsvertering, maar ook andere factoren die overgewicht veroorzaken zoals stress en slaapproblemen.

Ook het hongergevoel kan door acupunctuur verminderd worden. U zult zien dat uw algehele welzijn verbetert wanneer u start met afvallen door middel van acupunctuur. Natuurlijk afvallen kost tijd, maar de resultaten zullen langer aanhouden dan wanneer u een crashdieet met vervelende medicijnen aangaat. Lees hier ook hoe u stressklachten kunt aanpakken met acupunctuur.

Meer informatie of een afspraak maken?

Maak direct online een afspraak bij een van onze locaties of bel naar 085 - 0655499. Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupuntuur u kan helpen dan kunt u ook per email contact met ons opnemen.

Hoe werkt een behandeling met acupunctuur bij afvallen?

De acupuncturist past een acupunctuurbehandeling toe waarbij het spijsverteringsstelsel wordt bevorderd om de stofwisseling te verbeteren. Daarnaast worden kleine verblijfsnaaldjes in het oor geplaatst die tot de volgende behandeling blijven zitten. Hier voelt u helemaal niets van.

Afvallen met acupunctuur in combinatie met een dieet

Afvallen met acupunctuur gebeurt vrijwel altijd in combinatie met een aanpassing van het voedings- en bewegingspatroon. Zo bereikt u de beste resultaten. Uw acupuncturist kan u hierin adviseren en begeleiden.

Prijs en vergoeding voor afvallen met acupunctuur

Acupunctuur bij afvallen wordt vergoed door de aanvullende verzekering. Bekijk hier de prijzen voor afvallen door middel van acupunctuur en bekijk het overzicht van zorgverzekeraars en vergoedingen.

Acupunctuur bij afvallen op verschillende locaties in de randstad

We hebben al diverse mensen geholpen met afvallen door middel van acupunctuur. We bieden deze behandeling aan in onze vestigingen in Hoofddorp, Rijswijk - Delft, Voorburg, Breukelen, Wassenaar en Nieuw-Vennep. Bekijk hier alle adressen en maak een afspraak voor een acupunctuurbehandeling bij u in de buurt.