Acupunctuur Wassenaar

Praktijk Acupunctuur Wassenaar is gevestigd in een sfeervolle praktijkruimte aan de rand van het prachtige duingebied Meijendel

Acupunctuur in Wassenaar

Bent u op zoek naar een professionele acupuncturist in Wassenaar? Bij Praktijk Acupunctuur Wassenaar bent u aan het juiste adres voor deskundige en effectieve acupunctuurbehandelingen. Onze ervaren specialisten zijn toegewijd aan het verlichten van uw klachten en het bevorderen van uw algehele gezondheid en welzijn.

Gelegen aan de rand van het prachtige duingebied Meijendel, vindt u onze sfeervolle praktijk Acupunctuur Wassenaar in een warm en knus voormalig atelier. Hier kunt u genieten van de rust en sereniteit die essentieel zijn voor een ontspannen en effectieve acupunctuurbehandeling.

In onze praktijk bieden we diverse soorten acupunctuurbehandelingen aan, afgestemd op uw individuele behoeften. Onze specialisten op het gebied van Acupunctuur Wassenaar hebben een diepgaande kennis van traditionele Chinese geneeskunde en maken gebruik van moderne technieken om u te voorzien van de best mogelijke zorg.

Bij aankomst in onze praktijk Acupunctuur Wassenaar wordt u verwelkomd in onze comfortabele wachtruimte. Hier kunt u even tot rust komen voordat u door een van onze vriendelijke specialisten wordt begeleid naar uw behandeling. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en nemen de tijd om u op uw gemak te stellen en al uw vragen te beantwoorden.

Kies voor een ervaren acupuncturist in Wassenaar en ervaar zelf de heilzame werking van acupunctuur. Neem vandaag nog contact op met Praktijk Acupunctuur Wassenaar en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop u te mogen verwelkomen in onze unieke en ontspannen praktijkomgeving.


Bezoek Praktijk Acupunctuur Wassenaar met de auto

Bij Praktijk Acupunctuur Wassenaar is gemakkelijk met de auto te bereiken. U geniet bovendien van het gemak van gratis parkeergelegenheid direct voor de deur

Bekijk op Google maps


Bezoek Praktijk Acupunctuur Wassenaar met het ov

Praktijk Acupunctuur Wassenaar is ook eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bushalte "Stoeplaan" is het slechts 9 minuten lopen naar onze praktijk.

plan-mijn-ov-reis

Uw Acupuncturisten

Esther Buquet

Ik heb mijn acupunctuur opleiding bij de Academie Qing Bai gevolgd en heb me al snel toegelegd op...
Lees verder...

Hoe verloopt een acupunctuur behandeling... ...en wat zijn de kosten hiervan?

Praktijk Acupunctuur staat voor een team van 11 acupuncturisten werkzaam op 6 locaties in de Randstad. Door de verschillende achtergronden en specialisaties van onze acupuncturisten hebben wij veel kennis en ervaring in huis. Alle acupuncturisten zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen NVA en ZHONG.

Lees meer over uw behandeling