Carolien Roeloffs

Oplossingen bieden voor zowel acute klachten als klachten die al langere tijd aanwezig zijn. Dat is waar ik naar streef. Dat doe ik door klachten vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Tijdens mijn behandelingen staan dus niet alleen de fysieke klachten centraal, maar heb ik ook aandacht voor het mentale welzijn. Want de mentale gezondheid heeft grote invloed op het lichamelijke functioneren en kan daarbij het herstel bevorderen of juist soms blokkeren.

Vanuit mijn passie om het lichaam en geest met elkaar te verbinden heb ik na de opleiding Klassieke acupunctuur bij Academie voor Chinese geneeswijze Qing Bai mij verder ontwikkeld op het gebied van massagetechniek TuiNa en Japanse acupunctuur. Deze verschillende technieken dragen bij aan het versterken of herstellen van de fysieke en mentale gesteldheid.

Jezelf continu blijven ontwikkelen, vind ik erg belangrijk. De afgelopen jaren volgde ik regelmatig bij- en nascholingen, onder andere ooracupunctuur en cosmetische acupunctuur. Tevens zal ik zeker de komende jaren nog tijd in mijn agenda vrij maken om mijn kennis verder te verbreden in oncologie acupunctuur en pijn bestrijding.

Ik ben lid van ZHONG en werkzaam in Nieuw-Vennep.

Meer informatie of een afspraak maken?

Maak direct online een afspraak bij een van onze locaties of bel naar 085 - 0655499. Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupuntuur u kan helpen dan kunt u ook per email contact met ons opnemen.