Carolien Roeloffs

Oplossingen bieden voor zowel acute klachten als klachten die al langere tijd aanwezig zijn. Dat is waar ik naar streef. Dat doe ik door klachten vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Tijdens mijn behandelingen staan dus niet alleen de fysieke klachten centraal, maar heb ik ook aandacht voor het mentale welzijn. Want de mentale gezondheid heeft grote invloed op het lichamelijke functioneren en kan daarbij het herstel bevorderen of juist soms blokkeren.

Vanuit mijn passie om het lichaam en geest met elkaar te verbinden heb ik de opleiding Voedingsleer bij Academie voor Chinese geneeswijze Qing Bai gevolgd. Na deze opleiding heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van klassieke acupunctuur en massagetechniek TuiNa. Deze verschillende technieken dragen bij aan het versterken of herstellen van de fysieke en mentale gesteldheid.

Jezelf continu blijven ontwikkelen, vind ik erg belangrijk. De afgelopen jaren volgde ik cursussen op het gebied van ooracupunctuur en cosmetische acupunctuur. Ook voor de komende jaren staan er nascholingen op mijn agenda om me nog verder te verdiepen in andere vormen van pijnbestrijding en Japanse acupunctuur.

Ik ben lid van ZHONG en werkzaam in Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Meer informatie of een afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak bij één van onze locaties kunt u bellen naar 085 - 0655499 of direct online een afspraak maken. Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupuntuur u kan helpen dan kunt u ook per email contact met ons opnemen.