Lizeta Gill

Al bij mijn eerste aanraking met acupunctuur, meer dan 20 jaar geleden, werd ik gegrepen door de goede resultaten van deze behandelmethode. Naarmate ik me verder verdiepte in de Chinese geneeskunde bleef mijn interesse groeien. Het is niet alleen wat je met acupunctuur kan bereiken wat mij aanspreekt, maar de hele filosofie van de Chinese geneeskunde. In de Westerse geneeskunde wordt steeds dieper ingezoomd op kleine aspecten van het menselijk lichaam op zoek naar de oorzaak van een klacht. In de Chinese geneeskunde wordt juist uitgezoomd, om de mens samen met zijn omgeving te bekijken en er op die manier achter te komen wat de oorzaak van een klacht is.

Na jarenlang in het farmaceutisch onderzoek te hebben gewerkt, besloot in daar een punt achter te zetten en mijn passie voor de betoverende wereld van de Chinese geneeskunde te volgen. Ik heb mijn HBO acupunctuuropleiding gevolgd bij TCMA (Traditional Chinese Medicine Academy).

Mijn passie is om met behulp van acupunctuur mensen een betere kwaliteit van leven te bieden, gezonder en zonder pijn. Al in een vroeg stadium van mijn opleiding kwam ik door mijn rugklachten in aanraking met de balansmethode van Dr. Tan. De doeltreffendheid en effectiviteit van deze methode, juist ook bij pijnklachten, wekte gelijk mijn interesse. Parallel aan mijn opleiding heb ik me daarom in deze fantastische methode gespecialiseerd.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en werkzaam in Voorburg en Rijswijk / Delft.

Meer informatie of een afspraak maken?

Maak direct online een afspraak bij een van onze locaties of bel naar 085 - 0655499. Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupuntuur u kan helpen dan kunt u ook per email contact met ons opnemen.