Jeannine Grin

Vrouwen zijn anders dan mannen. Dat is geen nieuws. In mijn diagnose en behandelingen houd ik rekening met deze verschillen. Hoofdpijn bij een vrouw komt vaak heel ergens anders vandaan dan bij een man. En wat dacht van je cyclus en de levensfase waarin je zit.

Ik ben heb veel ervaring met en ben gespecialiseerd in de behandeling van hormonale vrouwenklachten; Overgangsklachten, menstruatieklachten, pijn en ongemak, slapeloosheid, niet lekker in je vel zitten, onrust, migraine, spijsverteringsklachten en zwangerschapsklachten, hormonale schommelingen. Apart vermeld ik de hulp die ik je met acupunctuur kan bieden bij vruchtbaarheidsproblemen en -trajecten.

Naast vrouwenklachten behandel ik ook acute en chronische pijnklachten volgens de Balans Methode van dr. Tan.

Oosterse geneeswijzen zijn me een beetje met de paplepel ingegoten. In de jaren 70 waren bij mij thuis al de eerste Engelse vertalingen van de meridianenleer en acupunctuur te vinden. 

Mijn dochter van 14 had last van ernstige migraine aanvallen en miste daardoor vaak één a twee dagen per week van school. Ze slikte veel zware medicijnen, maar de hoofdpijnaanvallen bleven. Ik heb toen hulp gezocht bij een acupuncturist. Al na één behandeling acupunctuur, was duidelijk verbetering merkbaar. Ik was toen net met mijn opleiding Traditional Chinese Medicine begonnen en als snel kon ik haar zelf behandelen. Inmiddels is ze al 15 jaar klachtenvrij.

Ik heb de opleiding Klassieke Chinese Acupunctuur afgerond bij Qing-bai Academie voor Chinese Geneeswijzen. Praktijkstages bij de Pacific College of Oriental Medicine in San Diego USA en diverse stages in en buiten Nederland leerde me de fijne kneepjes van het vak. Voortdurende bijscholingen op het gebied van vrouwenklachten en pijnmanagement houden me up to date.

Meer informatie of een afspraak maken?

Maak direct online een afspraak bij een van onze locaties of bel naar 085 - 0655499. Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupuntuur u kan helpen dan kunt u ook per email contact met ons opnemen.