Marie-Sophie Hiemstra-Miltenburg

Nadat ik Cum Laude ben afgestudeerd in TCM (Traditional Chinese Medicine) Acupunctuur aan de Shenzhou University in Amsterdam (2010), heb ik mij gespecialiseerd in de Dr Tan’s Balance Method Acupunctuur. Deze methode wordt wereldwijd toegepast en kenmerkt zich door directe pijnverlichting door het gebruik maken van acupunctuurpunten op afstand.

Rugpijn behandel ik bijvoorbeeld op de hand en arm en is direct minimaal voor de helft minder. Voor een blijvend effect zullen er gemiddeld nog 4 tot 8 behandelingen nodig zijn. Persoonlijk heb ik ervaring van deze geweldige methode voor migraine en menopauzale klachten. Ik ben dan ook met name gespecialiseerd in het behandelen van pijn en bewegingsklachten. Ik heb zelf aan topsport wielrennen gedaan en sport nog steeds erg veel, daarom vind ik het met name leuk om sportblessures te behandelen. Elke sporter wil zo snel mogelijk van zijn blessure af, acupunctuur versneld het herstellend vermogen.

Basis opleiding: Biomedische Wetenschappen (Universiteit Leiden), Orthomoleculaire voeding en Sportmassage.

Ik ben lid van de beroepsvereniging ZHONG en werkzaam in Rijswijk / Delft.

Meer informatie of een afspraak maken?

Maak direct online een afspraak bij een van onze locaties of bel naar 085 - 0655499. Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupuntuur u kan helpen dan kunt u ook per email contact met ons opnemen.