Phi

Na het afronden van mijn opleiding tot arts in Vietnam, werkte ik daar als specialist in de Interne geneeskunde. Gedreven om mijn horizon te verbreden en meer holistische oplossingen te bieden, verdiepte ik me in de studie van acupunctuur. Ik zag hoe waardevol de synergie is tussen zowel traditionele als moderne medische zorg, en streefde ernaar deze twee benaderingen te integreren om zo een nog effectieve behandeling en resultaat te bieden.

Ik verhuisde met mijn familie naar Nederland en zette mijn passie voor acupunctuur en het integreren van Oosterse en Westerse geneeskunde voort. Ik werk enthousiast vanuit de holistische benadering. Deze multidimensionale aanpak helpt om pijn te verlichten, gezondheids- of psychologische klachten te verhelpen, leven met chronische ziekten te verbeteren en meer balans te bevorderen.

Aanvullende trainingen die ik heb gevolgd: Marco- en Micro-nutritie; Cosmetische acupunctuur; Diepe weefsel- & Sportmassage.

Ik spreek Vietnamees, Frans en Engels en blijf Nederlands leren. Ik ben lid van de beroepsvereniging NVA en werk in Hoofddorp en Rijswijk.

Meer informatie of een afspraak maken?

Maak direct online een afspraak bij een van onze locaties of bel naar 085 - 0655499. Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupuntuur u kan helpen dan kunt u ook per email contact met ons opnemen.