Widi Widiyati

In mijn tienerjaren heb ik jarenlang heel veel (soms wekelijks) last van hoofdpijn en daarnaast een pijnlijke stijve nek en schouder gehad. Vanuit die situatie heb ik een diep verlangen opgebouwd om van mijn hoofdpijn, nek en schouderpijn af te komen. Een manier te vinden om weer mijn leven te genieten zonder pijn. Mijn studie is dus ook duidelijk de richting van de zorg op gegaan om daarmee mijn eigen pijn maar ook anderen een verlichting van pijn te bieden.

Nadat ik jarenlang gewerkt heb in het ziekenhuis was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn passie voor de algehele gezondheid heeft mij geïnspireerd tot de studie acupunctuur met als doel zo een bijdrage te leveren aan herstel van en meer balans in de gezondheid van de mens. Uiteindelijk studeerde ik in 2012 af als acupuncturist. Tijdens mijn studie heb ik stagegelopen in Nederland en in China (Beijing).

Mensen in mijn directe omgeving omschrijven mij als open, zorgzaam, warm, Enthousiast, leergierig, oprecht, empathisch en besluitvaardig. Al deze kwaliteiten pas ik toe in het helpen van mijn patiënten om het maximale resultaat te behalen. Door een mooie combinatie van gerichte opleidingen, ervaringen en mijn oneindige passie, zet ik mijn expertise in om mensen te helpen en te ondersteunen hun gezondheid te verbeteren. Waardoor je kan genieten van een fantastisch leven.

Ik ben gespecialiseerd in onder meer “Dr. Tan’s Balance Method”. Tevens ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Ik ben werkzaam in Hoofddorp en Breukelen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Maak direct online een afspraak bij een van onze locaties of bel naar 085 - 0655499. Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupuntuur u kan helpen dan kunt u ook per email contact met ons opnemen.