Celine de Haan

Mijn interesse in Chinese Geneeskunde ontstond tijdens mijn zwangerschappen. In de periode rond de zwangerschap is het vanzelfsprekend om zo weinig mogelijk chemische middelen te gebruiken. In de loop van de tijd kwam ik erachter dat er op een natuurlijke manier veel meer mogelijk is dan ik dacht en ik raakte steeds meer geïnteresseerd in natuurlijke geneeswijzen. Na het bezoeken van een open dag raakte ik zo enthousiast dat ik besloot om de opleiding Klassieke Acupunctuur te gaan volgen bij de Academie Qing Bai voor Chinese Geneeskunde. Daar heb ik mijn HBO diploma Klassieke Acupunctuur behaald.

Een aantal jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met de balansmethode van dr. Tan en daar ben ik vanaf het eerste moment helemaal door gegrepen. Door gebruik te maken van acupunctuurpunten op armen, benen, handen en voeten, kun je klachten elders in het lichaam op een heel effectieve manier verminderen. Ik ben hier zelf in mijn praktijk mee aan de slag gegaan door de goede resultaten ben ik me hier sindsdien volledig in gaan specialiseren.

Ik werk heel erg graag met Chinese Geneeskunde, de manier van kijken naar de mens als geheel en in relatie met de omgeving spreekt me erg aan.

Ik ben lid van de NWP en werkzaam in Rijswijk / Delft.

Meer informatie of een afspraak maken?

Maak direct online een afspraak bij een van onze locaties of bel naar 085 - 0655499. Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupuntuur u kan helpen dan kunt u ook per email contact met ons opnemen.