5 ervaringen met acupunctuur bij vrouwenklachten

Vrouwenklachten komen ontzettend veel voor, maar worden niet altijd tijdig erkend of behandeld. Sommige klachten worden afgewimpeld als ‘normaal’ of ‘hoort er nu eenmaal bij’. Terwijl er wel degelijk iets aan te doen is. Wij helpen veel vrouwen in onze praktijken met typische vrouwenklachten als PMS, menstruatiepijn, overgangsklachten, hormonale schommelingen en fertiliteitsproblemen. In deze blogpost delen we 5 ervaringen met acupunctuur bij vrouwenklachten uit onze praktijk.

Levensveranderende ervaring’ met acupunctuur bij PMS klachten

Tien jaar lang worstelde ik met ernstige PMS-klachten, waarbij ik maandelijks de wens had om mezelf te scheiden van de ondraaglijke hormonale schommelingen. Ondanks talloze pogingen met verschillende medicijnen en homeopathische middelen bleef de verlichting uit. Totdat ik besloot acupunctuur te proberen. Na de allereerste behandeling merkte ik een onmiskenbare verandering in mijn gedrag en emotionele toestand. Eindelijk slaap ik door de nacht, heb ik geen last meer van kou, herstelde mijn haaruitval en -structuur, en het meest bijzondere is de vrede die in ons gezin is teruggekeerd omdat ik tijdens mijn 'maandelijkse moment' weer vriendelijk ben. Dank aan Widi voor deze levensveranderende ervaring en de liefdevolle zorg. Ik ben dankbaar voor de rust en harmonie die het in mijn leven heeft gebracht en ik ga er vaker heen, fantastisch! - Mahayla

Overgangsklachten succesvol behandeld met acupunctuur

Ik had veel last van overgangsklachten. Mijn huisarts adviseerde hormoonpillen, maar dat zag ik niet zitten. Daarom op advies van vriendin acupunctuur proberen. Ben heel blij dat ik bij Celine terecht ben gekomen. Je voelt je snel bij haar op je gemak en ze is duidelijk in wat ze gaat doen en wat je kunt verwachten. Het gaat Echt veel beter met me. Opvliegers zijn verdwenen, stemmingswisselingen echt veel minder. Kan weer lachen. Heerlijk gewoon. Wat mij betreft echt een aanrader - Patricia

Meer informatie of een afspraak maken?

Maak direct online een afspraak bij een van onze locaties of bel naar 085 - 0655499. Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupuntuur u kan helpen dan kunt u ook per email contact met ons opnemen.

Niet meer ziekmelden bij menstruatiepijn na behandeling met acupunctuur

Dochter van 13 met veel menstruatiepijn, pijnstillend hielp niet genoeg. Afspraak gemaakt met Marie-Sophie. De dag dat ze menstrueerde gingen we naar haar toe, ze kon bijna niet lopen van de pijn. Ze vond het heel spannend, maar zo bijzonder hoe ze zich voelde na de behandeling. Ze hoeft zich niet meer ziekte melden tijdens de menstruatie. Wij zijn zo dankbaar - NA

Ondersteuning bij fertiliteitstraject door middel van acupunctuur

De acupunctuur behandeling door Lizeta heeft me boven verwachting van mijn klachten af geholpen. Het is een mooie schone praktijk en de betrokken en professionele houding van Lizeta is erg prettig. Ik had klachten op gynaecologisch gebied die met reguliere medicatie niet onder controle kwamen, maar verbazingwekkend dus wel met enkele sessies acupunctuur. Daarnaast raad ik haar kundige behandeling aan aan vrouwen die ondersteund willen worden bij een fertiliteitstraject. Het heeft bij mij een geweldig resultaat opgeleverd - JM

Chronische blaasontsteking en bekkenklachten verholpen met acupunctuur

Als 22-jarige vrouw kampte ik al twee jaar met een chronische blaasontsteking. Elke maand was het weer raak. Na de vele antibioticakuren was ik er klaar mee. Ik heb verschillende onderzoeken gehad en uiteindelijk bleek dat ik een te hoge spanning had in de bekkenbodem, waardoor urine achterblijft in de blaas die ontstekingen veroorzaakt. Ik liep bij de bekkenbodemfysio die mijn spanning had gemeten. De hoogste spanning lag rond de 7 en de normale spanning hoort rond de 2 te liggen. Ik was radeloos totdat ik terecht kwam bij Widi in het Gezondheidscentrum te Breukelen. Een hele lieve vrouw die het beste met je voor heeft. De behandelingen zijn ontspannend met een rustig muziekje op de achtergrond. Na een aantal behandelingen merkte ik dat de pijn aanzienlijk was verminderd. Na ongeveer zes behandelingen had ik weer een afspraak bij de bekkenbodemfysio en toen was mijn spanning verlaagd tot 3. Met behulp van de acupunctuurbehandelingen van Widi is mijn spanning verlaagd. Ik heb al vier! maanden geen blaasontsteking gehad, wat een hele grote vooruitgang is voor mij - Shanice

Benieuwd wat acupunctuur voor uw vrouwenklachten kan betekenen? We helpen u heel graag! Maak een afspraak in een van onze praktijken in Hoofddorp, Voorburg, Breukelen, Rijswijk - Delft, Nieuw-Vennep en Wassenaar. Ons ervaren team van acupuncturisten staat voor u klaar.