5 ervaringen met acupunctuur bij vermoeidheid uit onze praktijken

In onze praktijken zien we heel veel mensen met vermoeidheidsklachten. Vermoeidheid kan het dagelijks functioneren en de levenskwaliteit flink beïnvloeden. Wist u dat acupunctuur heel effectief kan zijn bij het terugkrijgen van uw energie en vitaliteit? Van het doorbreken van chronische vermoeidheid tot het herstellen van de balans in het lichaam, deze 5 ervaringen laten zien hoe effectief en transformerend acupunctuur kan zijn bij vermoeidheid. Laat u inspireren door deze verhalen en ontdek hoe acupunctuur ook u kan helpen op weg naar een leven vol energie!

Ervaring 1. Slaap weer als vanouds dankzij acupunctuur

Mijn eerste afspraak bij Petra was alweer paar maanden terug. Oververmoeid door slaaptekort (veel stress waardoor in slaap vallen maar niet lukte), weken verkouden (neusverkoudheid die maar niet over wilde gaan ondanks van alles) en beginnende hooikoorts. Ten einde raad zat ik daar bij de intake. Kon toch nog behandeling ondergaan ondanks dat ik enkel intake had geboekt. Al na die 1e behandeling fietste ik geeuwend en ontzettend slaperig naar huis, vrij door mijn neus ademend. Een wereld van verschil al na 1 behandeling. Nu is het midden juni, slaap weer een tijdje als vanouds, geen problemen met verkoudheid en ondanks dat alle grassen volop in de bloei staan, hoef ik mijn antihistamine niet in te nemen. Weg hooikoorts :) Super blij met de behandelingen van Petra! - Dana

Ervaring 2. Meer energie en na één behandeling al gelijk verschil

Ik ben bij Widi in behandeling voor nek en schouder klachten, knie klachten, vermoeidheid, weinig energie en rusteloos slapen. En wat een fijne ervaring vind is het zeg! Na de eerste behandeling voelde ik gelijk al een verschil. Ik zat lekkerder in mijn vel, had veel meer energie, was vrolijker. Ik had geen onderbroken nachten meer en mijn nek en schouder klachten waren ook een stuk minder. Bij Widi voel je je thuis, echt een heel fijn mens. Ze luistert naar je en helpt je graag met jouw klachten en is erg professioneel. Ik kijk er elke keer weer naar uit en zou het iedereen aanraden! - Maad

Meer echte ervaringen lezen over allerlei uiteenlopende klachten? Bekijk al onze testimonials hier.

Ervaring 3. Bijna niet meer ziek, een betere weerstand en meer energie dankzij acupunctuur

In het verleden heb ik in korte tijd ziekte van Lyme, een overtraining en Pfeiffer gehad. Het herstel stagneerde, waardoor ik een zeer lage weerstand had en continue moe was. Vaak bij de huisarts geweest voor bloedonderzoek ivm de blijvende vermoeidheid en vaak ziek zijn, meer er kwam nooit wat uit. Ik ben nu bijna 2 jaar bij Petra en mijn ervaring is heel goed. Petra luistert goed naar de klachten en is zeer kundig. Mijn weerstand is sterk verbeterd waardoor ik bijna niet meer ziek ben. Daarnaast heb ik veel meer energie en kan ik weer meerdere keren per week sporten. - Laura

Meer informatie of een afspraak maken?

Maak direct online een afspraak bij een van onze locaties of bel naar 085 - 0655499. Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupuntuur u kan helpen dan kunt u ook per email contact met ons opnemen.

Ervaring 4. Klachten na burnout aanzienlijk verminderd met acupunctuur

Ik kwam na mijn burnout binnen bij Celine met ernstige vermoeidheids-, angst- en somberheidsklachten. Door haar behandelingen zijn de klachten aanzienlijk verminderd. Met de acupunctuur als ondersteuning heb ik mijn medicatie ook weten af te bouwen. Ik ben erg blij met het resultaat van de behandeling. Ik heb Celine ervaren als een zeer vriendelijke en deskundige acupuncturist. Ze is zeer toegewijd aan je herstel. Ze luistert ontzettend goed naar je en stelt op basis daarvan een passende behandeling samen. Ze stelt je op je gemak en helpt je stap voor stap er weer boven op te komen. - Shawita

Ervaring 5: vermoeidheid door Long-Covid verdwenen met acupunctuur

Mijn partner had al meer dan een jaar last van long-covid. Een jaar lang fysiotherapie met nul resultaat. Overgestapt naar de acupunctuur van Widi en nu is ze na enkele behandelingen helemaal genezen dus geen last meer van een hoge ademhaling, niet meer slapen overdag en weer vol energie. Wonderlijk en een aanrader voor iedereen met long-covid klachten. - Jan

Last van vermoeidheidsklachten? Loop hier niet onnodig lang mee rond en ga samen met ons de oorzaak te lijf. Onze acupuncturisten staan voor u klaar om u te helpen uw lichaam en geest weer in balans te krijgen. Maak eenvoudig een afspraak bij een van onze praktijken in Hoofddorp, Voorburg, Breukelen, Rijswijk - Delft, Nieuw-Vennep en Wassenaar.