3 prachtige ervaringen met acupunctuur uit onze praktijk

Ervaring acupunctuur bij blessures, stressklachten en ontspanning van Jeroen

Zomer 2019 ben ik voor het eerst bij Marie-Sophie gekomen voor de behandeling van een stijve kuit-spier,
die in de weg zat met sporten, specifiek triatlon wedstrijden. Marie-Sophie luistert en met betrokkenheid en aandacht stelt ze een behandeling voor. Ik hoef eigenlijk alleen te delen hoe ik me voel en wat er speelt, waarna zij een voorstel doet en aan de slag gaat. De ene keer is dat meer gericht op ontspan-ning, om bijvoorbeeld de stress van een drukke baan weg te laten wegvloeien, de andere keer meer gericht op wat er in je hoofd speelt of op specifieke plekken in je lijf (organen of blessures). Menig keer heeft de behandeling me verrast hoe snel ik me tijdens en erna beter voel. Daarom doe ik elk kwartaal een behandeling om de aandachtspunten van dat moment mee te pakken en mee te gaan met de sei-zoenen. Een absolute aanrader!

Meer weten? Lees hier ook over acupunctuur bij stress en vermoeidheid.

Behalve dat de klachten snel verdwijnen, vind ik het ook heerlijk hoe ontspannen en rustig ik me na de behandeling voel.’’ - Tina

Ervaring acupunctuur bij schouderklachten en ontspanning van Tina

Ik ben eind 2021 voor schouderklachten bij Esther in Praktijk acupunctuur Hoofddorp gekomen. De schouderklachten waren snel weg en wat andere klachten werden toen zichtbaar. Ook hier heeft de acupunctuur snel en goed mee geholpen. Behalve dat klachten snel verdwijnen, vind ik het ook heerlijk hoe ontspannen en rustig ik me na de behandeling voel!

Ik kom al een paar jaar in deze praktijk en ik word altijd fijn geholpen. De sfeer is fijn en de mensen zijn vakkundig en vriendelijk. Een echte aanrader!

Lees hier ook het verhaal van acupuncturist Widi over acupunctuur bij nek- en schouderklachten.

Meer informatie of een afspraak maken?

Maak direct online een afspraak bij een van onze locaties of bel naar 085 - 0655499. Heeft u vragen over acupunctuur of hoe acupuntuur u kan helpen dan kunt u ook per email contact met ons opnemen.

Ervaring acupunctuur bij pijnklachten van Bapak en Ibu

Mijn vrouw Willy had pijn in haar rug en enkel en was daarvoor onder behandeling van een arts en fysio-therapeut. Omdat de pijn niet minder werd besloten wij acupunctuur te proberen.
Willy is bij Bart met de behandeling begonnen. Vervolgens is de acupunctuurbehandeling voortgezet door Marie-Sophie. Ik had inmiddels last van pijn in mijn schouder en rug gekregen en was onder be-handeling van een arts (3 maal injectie in de schouder), meer mocht niet. Naar de fysiotherapeut, mas-sage en oefeningen. De pijn en het ongemak (kon mijn broek niet optrekken) werden niet minder. De fysiotherapeut kon verder niets voor mij doen.

Toen maar besloten, gezien de resultaten van Marie-Sophie bij Willy, om ook bij Marie-Sophie onder behandeling te gaan. Met goede resultaten. Door wijziging van locatie zijn wij nu al enige jaren, tot volle tevredenheid cliënt bij Widi.

Wilt u ook kennismaken met acupunctuur? Boek dan een vrijblijvende intake bij een van onze praktijken in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Voorburg, Breukelen of Rijswijk-Delft. Onze acupuncturisten staan voor u klaar!